Genieten van zon, zee, strand en zwembad? Zwemmen in natuurwater – dit zijn de leukste plekjes in Zeeland! Families met kinderen genieten in Zeeland!


Cadzand

Cadzand is een badplaats met witte stranden. Cadzand is ook ideaal voor kinderen! Aan strand is er geen familie dat zich verveeld. Elk kind geniet van schelpen zoeken en zwemmen én op zoek gaan naar miljoenen jaren oude haaientanden die hier te vinden zijn.

Dishoek – Vlissingen

Achter de hoogste duinen van Nederland ligt Dishoek. In een smalle, maar prachtige strook natuur met duinen en bossen. Vanaf het strand Dishoek kun je naar Vlissingen of Zoutelande wandelen.

Aquapark Splash Port Zelande – Ouddorp

Ooit een supergroot springkussen op het water gezien? Bij Aquasplash Port Zélande in Ouddorp vindt je er een van maarliefst 48 meter lang! Een dagje zwemmen bij Center Parcs Port Zélande is alles wat je van een heerlijk dagje weg verwacht!

Aqua Mundo Port Zélande

In Zeeland tussen het Grevelingenmeer en een van de mooiste Noordzeestranden tref je het heerlijke subtropisch zwembad Port Zélande. Na een frisse vernieuwing ziet de Aqua Mundo er weer op en top tropisch uit. Aqua Mundo Port Zélande is een prachtig zwembad met glijbanen en een wildwaterbaan.

Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans is het leukste waterpark van Nederland! Heb je zin in een gezellig dagje uit? Breng dan een bezoekje aan Neeltje Jans.

Zwembad Roompot Beach Resort

Het zwembad beschikt over een golfslagbad waar je heerlijk op de golven kunt dobberen. Daarnaast is er speciaal voor de kinderen een kinderbad met speeltoestel. De reuzenglijbaan van maar liefst 63 meter bezorgt jou en de kinderen heel wat waterplezier!