Zwemmen in natuurwater – dit zijn de leukste plekjes in de regio Utrecht!


Zandfoort aan de Eem in Amersfoort

Het leukste stadsstrand van Nederland: Zandfoort is een droomlocatie voor kind en ouder! De kleintjes kunnen heerlijk in het zand ravotten, op de interactieve speelzuil spelen of van de glijbaan roetsen. Het strand is één grote zandbak, met waterpomp, schommel en glijbaan! Binnen kunnen de kids lekker kleuren of spelen met de houten treinrails.

Down Under in Nieuwegein

In Nieuwegein vind je aan de Laagravensplas Down Under. Down Under Nieuwegein heeft alles wat je van een geweldige strand mag verwachten – een unieke locatie met strand met speeltuin, watersportfaciliteiten, restaurant en beachclub.

De Zeven Stroompjes in Utrecht

In Park Voorveldse Polder kunnen kinderen fijn spelen bij de waterspeelplaats De Zeven Stroompjes. De ondiepe vijver met een strandje ligt in een park bij de A27 en is populair bij ouders met jonge kinderen. Naast het stromende water is de wiebelbrug echt geweldig. Kinderen kunnen hier heerlijk zandkastelen bouwen en dammetjes rond de stroompjes.

Bosbad Amersfoort

Kom lekker zwemmen in een bosrijke omgeving in Amersfoort. Het Bosbad Amersfoort staat voor genieten met het hele gezin. Dagelijks zijn het zwembad, de midgetgolfbaan en de horeca opend.