Leuke uitjes met kinderen in Utrecht en omgeving! Een dagje of weekendje weg in de provincie Utrecht met kinderen? Maar geen idee wat nou precies leuk is om te doen? Gelukkig hebben we het al voor je uitgezocht. In dit overzicht vind je de leukste kinderuitjes voor het hele gezin in Utrecht. Denk aan uitjes zoals musea, speeltuinen, parken, zwemplekken en nog veel meer…


Tips voor een dagje uit met de kids in Utrecht


Uitjes met kinderen in Utrecht en omgeving! Hier kun je de leukste uitstapjes met kinderen in de provincie Utrecht vinden! Zoals bijvoorbeeld het Dinopark met levensgrote dino’s in DierenPark Amersfoort. Of ontdek jouw wereld met nijntje en haar vriendjes in het nijntje museum in Utrecht…

slide 1
Image Slide 2

Kies eens een leerzaam uitje want niets is leuker dan een dagje naar het museum. Dit zijn de leukste musea in Utrecht voor kinderen op een rij. Laat die hersentjes maar kraken.
slide 1
Image Slide 2

Een leuke speeltuin in de buurt is goud waard. Alle Utrechtse speeltuinen in één overzicht. Hier kunnen kinderen naar hartelust klimmen, rennen en bouwen.

Geitjes aaien op de kinderboerderij of of wilde dieren spotten in de dierentuin.
slide 1
Image Slide 2

Sportieve uitjes in Utrecht met kinderen – zoals paintball, geocachen, skaten, klimmen en meer!

Fietsen, skeeleren, picknicken of gewoon lekker wandelen. Dit zijn de leukste plekken in Utrecht om een zonnige dag door te brengen.

In deze toffe speelparken en binnenspeeltuinen kunnen de kids lekker klimmen en glijden.
slide 1

Onze aanraders voor een dagje uit in Utrecht


Het Spoorwegmuseum is niet zomaar een museum. Het is een fascinerende plek waar je ontdekt hoe de trein de wereld heeft veranderd.

In tien themaruimten ontdekken peuters en kleuters de wereld om hen heen. De prentenboeken van Dick Bruna zijn de inspiratie voor deze werelden.


Leuke uitjes met kinderen in Utrecht


Uitjes met kinderen in Utrecht

Ben je op zoek naar uitjes met kinderen in Utrecht? Er zijn in de regio Utrecht véél leuke dingen om te doen! Op deze pagina vindt je activiteiten, kinderuitjes en dagjes weg. Inclusief gratis en goedkope uitstapjes. Vind hier dé leukste kinderactiviteiten in Utrecht. Wij delen hier vooral datgene waar de kinderen en wij heel enthousiast over waren of waarvan we denken dat het echt een top uitje is!