Het valt niet altijd mee om een fijn uitje met kinderen uit te zoeken. Waar kan je heen? Wat is op deze leeftijd mogelijk? Is er wel wat te doen voor kinderen? Wij helpen je graag om het perfecte uitje in Noord-Brabant te vinden. Want samen herinneringen maken is iets moois.


Tips voor een dagje uit in Noord-Brabant


Ben je op zoek naar leuke uitstapjes voor de kinderen in Noord-Brabant? De provincie Noord-Brabant staat garant voor het echte vakantiegevoel in eigen land. In dit overzicht vind je heel veel ideeën voor een leuk dagje uit of een leuke activiteit met de kinderen.


We zijn in de ban van leeuwen, tijgers, panters en andere wilde dieren. Met deze leuke dierentuin tips raken jullie dat hopelijk ook. Roawr!

De allerleukste speeltuinen en speelparken in Noord-Brabant. Trommel iedereen maar op en maak er samen een geweldig gezinsuitje van om nooit te vergeten.
slide 1
Image Slide 2

Niets gaat er boven een dagje naar een attractiepark. Beleef spannende avonturen in een van de Brabantse pretparken.

Kindvriendelijke restaurants in Noord-Brabant met speelhoek of speeltuin. Terwijl de kids lekker spelen hebben jullie even samen de tijd om bij te kletsen.

Kindvriendelijk overnachten in Noord-Brabant? Een overzicht van de leukste kindercampings!
slide 1
Image Slide 2

Sportieve indoor en outdoor uitjes voor kinderen in Noord-Brabant, zoals midgetgolf, paintballen, geocachen, skaten, klimmen en meer.