Het valt niet altijd mee om leuke uitjes met kinderen in Friesland te bedenken. Wat kun je doen in Friesland met kinderen? Wij helpen je graag hierin, want er zijn echt genoeg leuke uitjes met kinderen in Friesland. Voor jou zetten wij leuke, sportieve, avontuurlijke en leerzame uitjes op een rijtje. Op deze pagina vind je activiteiten, kinderuitjes en dagjes weg. Inclusief gratis en goedkope uitstapjes. Vind hier dé allerleukste kinderactiviteiten in Friesland.


Tips voor een dagje uit in Friesland


In ons overzicht vind je tips & activiteiten voor binnen en buiten en nog véél meer! Laat je inspireren door onze verrassende tips.


Zijn er wel leuke attractieparken in Friesland, zo ja welke? Bekijk hier een overzicht met informatie over pretparken en attractieparken in Friesland.

Is het slecht weer in Friesland en wil je met de kids naar een overdekte speeltuin? Zoek dan hier naar indoor speeltuinen.

Wat zijn leuke uitjes in Friesland met kinderen? Een mooie wandeling, fietstocht of buitenactiviteiten met de kids. Inspiratie vind je hier.

Een dagje uit met een dierenliefhebber? In deze overzicht vind je uitstapjes naar de dierentuin en kinderboederijen in Friesland.
slide 1

In dit artikel staan een aantal van ons favoriete kindvriendelijke stranden.

Op zoek naar leerzame uitjes voor kinderen? Hier een leuke lijst met museum- en theatertips en andere educatieve uitjes in Friesland.

Heb jij nog meer leuke tips voor uitjes en activiteiten in Friesland? Deel ze dan met ons! We zetten jouw tip graag erbij in het overzicht!