Super gezellig: Sinterklaas vieren op een vakantiepark

Sinterklaas Kapoentje, gooi wat in mijn schoentje… Ben je op zoek naar een leuk vakantieparkje met sinterklaas arrangement? Het is namelijk bijna weer zover. Vol verwachting klopt ons hart want Sinterklaas en zijn Pieten komen naar Nederland. Wil je sinterklaas dit jaar eens ergens anders doorbrengen dan thuis? Verras je kinderen dan door het Sinterklaasfeest 2021 in een knusse bungalow te vieren.


Sinterklaas op een vakantiepark


vakantieparken met sinterklaas arrangement

Beleef een te gek Sinterklaasweekend met Sinterklaas en zijn Pieten op een vakantiepark. Kijk die kindergezichtjes glunderen als Sinterklaas samen met zijn Pieten aankomt op het park. Maak van pakjesavond één groot gezellig Sinterklaasweekend!


Vier Sinterklaas in Afrikaanse sfeer bij Safaripark Beekse Bergen


Op Safari maar dan in eigen land: Bij Safaripark Beekse Bergen kan je pakjesavond op een indrukwekkende locatie beleven. Een sinterklaas weekend bij Safaripark Beekse Bergen wordt een ervaring om nooit meer te vergeten! Natuurlijk kan je ook nog lekker genieten van een bezoekje aan het safaripark.

Beekse Bergen Arrangement bekijken


Een heerlijk Sinterklaasfeest bij Duinrell


En ook is het buiten koud kan je bij Duinrell in tropische temperaturen van alle glijbanen in het Tikibad afroetsjen. Sinterklaasavond wordt bij Duinrell feestelijk gevierd. Vier samen een betoverende Pakjesavond tijdens je verblijf bij Duinrell.

Duinrell Arrangement bekijken


Sinterklaas Weekend bij Center Parcs


Maak van de Sinterklaasperiode een vakantie. Center Parcs is in een extra gezellige winterse sfeer tijdens Winter Wonderland. In de koude periode is het goed vertoeven in een vakantiehuisje bij Center Parcs. Het hele weekend staat in teken van de sint.

Center Parks Arrangement bekijken


Pieten op bezoek bij Vakantiepark Mölke


Vier Sinterklaas dit jaar bij Vakantiepark Mölke in Overijssel. Er staat een feestelijk Sinterklaas Weekendarrangement op je te wachten, met onder andere pietenactiviteiten, een pietenontbijt, het Sinterklaashuis en een bezoek van de Sint en zijn pieten.

Mölke Arrangement bekijken


Vier je pakjesavond bij Vakantiepark Westerbergen


Hoor wie klopt daar kinderen? Kinderen beleven een onvergetelijk sinterklaasfeest op Vakantiepark Westerbergen. Samen met het gezin cadeautjes uitpakken in de accommodatie. Op verzoek krijg je óók bezoek van de pieten tot aan de deur.

Westerbergen Arrangement bekijken


Pietenfestijn bij De Boshoek Recreatiepark


Beleef sinterklaaspret bij De Boshoek Recreatiepark. Als Sinterklaas en zijn pieten weer het land in zijn, betekent dat extra veel gezelligheid. Vier het Sinterklaasweekend op De Boshoek. Met Pietenbrigade en een leuk animatieprogramma.

De Boshoek Arrangement bekijken


Sinterklaas weekend arrangement op Vakantiepark Dierenbos


Wat een kinderfeest bij Vakantiepark Dierenbos. Tijdens het Sinterklaasweekend staan er leuke activiteiten op het programma. Je kan meedoen aan de Pietenparcours, de Pietendisco, knuffelen met de konijnen of bekijk de allerleukste Pietenshow. Onthaast en ontspan bij Vakantiepark Dierenbos nabij Den Bosch. De tijd vliegt voorbij en je zult terugkijken op een feest vol mooie herinneringen.

Dierenbos Arrangement bekijken


Slagharen Sinterklaas Arrangement


Sinterklaas arrangement bij vakantiepark Slagharen.

In het Slagharen Sinterklaas Arrangement is de toegang tot het attractiepark op zaterdag en zondag inbegrepen. En natuurlijk zijn er ook nog leuke activiteiten. Bijvoorbeeld mogen kinderen 2 overheerlijke chocoladeletters zelf bakken in de Candy Factory. Dat wordt heerlijk smullen!

Slagharen Arrangement bekijken


Een heerlijk Sinterklaasfeest bij Landal GreenParks


Sinterklaas vieren in een knus vakantiehuis! Het hele weekend bij Landal GreenParks staat in teken van de sint. Je schoentje zetten én natuurlijk een bezoek van sint en piet bij de kinderen.

Landal Arrangement bekijken


Sinterklaasweekend bij Molecaten


Tijd voor pepernoten! Het enige wat wij zeker weten is dat de Sint Molecaten Campings & vakantieparken niet zal overslaan!

Molecaten Arrangement bekijken


Sinterklaas Arrangement bij Fletcher Hotels


Toch liever een hotel? Verschillende Fletcher hotels bieden een gezellig Sinterklaas Arrangement aan voor het hele gezin. Sinterklaas en zijn pieten zullen jullie in het hotel ontvangen en natuurlijk mogen alle kinderen hun schoen zetten. Gedurende het verblijf is voor de kinderen een leuk programma samengesteld waarbij ze worden vermaakt door Sinterklaas en zijn pieten. En ‘s avonds is er een lekker sinterklaasdiner. ‘s Ochtends kun je genieten van een heerlijk pietenontbijt.

Fletcher Hotels Arrangement bekijken


Weekend weg met Sinterklaas arrangement

Nog geen plannen voor Sinterklaas? Het is super gezellig met je gezin om een weekendje weg te boeken tijdens het Sinterklaasweekend. Je kan bijvoorbeeld een gezellige bungalow of een chalet met sauna huren. Als je met meerdere gezinnen bent is het verstandig om meerdere huisjes die bij elkaar liggen boeken. Zo ben je samen op vakantie én heb je toch nog je privacy.

Foto credits: Boyd Winkelman, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons
R.F. (Roel) Jorna, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons
Istock – hansslegers