Hebben jullie alle pretparken in Noord-Holland wel gezien? Het bezoeken van een pretpark in Noord-Holland is áltijd een goed idee. GaafDageUit.NL tipt de leukste.


Sprookjeswonderland in Enkhuizen

Bij Sprookjeswonderland in Enkhuizen kom je in een heus sprookje terecht. Echt een van de leukste uitjes in Noord-Holland met peuters. Leuk voor kleine kinderen, maar zeker ook voor ouderen!

De Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn

De Holle Bolle Boom heeft een binnenspeeltuin en een heerlijk zwembad en nog veel meer voor een geslaagd dagje uit!

Speelpark Oud Valkeveen in Naarden

Al jaren is Speelpark Oud Valkeveen hét paradijs voor kids die van gewoon lekker spelen houden!

Speelderij de Batavier in Alkmaar

Speelderij de Batavier in Alkmaar is een gezellig, sfeervol speelpark met een grote speeltuin, die barst van de speeltoestellen en spetterende attracties. Daarnaast is er nog een roeivijver, midgetgolfbaan, trampolines, luchtkussens en een spannende lunaloop.

Speelpark de Swaan in Oudkarspel

Speelpark de Swaan ist het grootste speelpark van Noord-Holland. Kom glijden, schommelen en ravotten in de speeltuinen. Je kan ook nog wiebelen op touwbruggen, boomstammen en vlotten of samen springen op de enorme springkussens…

Linnaeushof

Linnaeushof biedt meer dan 350 speeltoestellen en attracties! Voor de allerkleinsten is er een speciale peuter- en kleuterspeeltuin. Linnaeushof staat bekend als Europa’s grootste speeltuin.