Hebben jullie alle pretparken in Drenthe wel gezien? Het bezoeken van een pretpark in Drenthe is áltijd een goed idee. GaafDageUit.NL tipt de leukste.


Plopsa Indoor Coevoerden

Laat je betoveren door de wondere wereld van Plopsa Indoor Coevorden met maar liefst 25 magische attracties. Plopsa Indoor Coevorden is een deels overdekt attractiepark in Dalen en behoort tot de Plopsa-groep, de themaparkdivisie van Studio 100.

Attractiepark Sprookjeshof Zuidlaren

Zijn jullie opzoek naar een dag vol spanning en plezier? Een dag vol spelen, klimmen en klauteren! Attractiepark Sprookjeshof is een attractiepark in de Drentse plaats Zuidlaren.

Rijk der Kabouters

Rijk der Kabouters is een uniek uitje voor kinderen tot 8 jaar. Over kronkelpaadjes loop je door het magische en interactieve bos waar honderden kabouters wonen, werken en plezier maken. In het bos wonen ook trollen.

Speelparadijs Cowboy en Indianen

Lekker spelen en ravotten in het mooiste, leukste en spannendste binnen-, en buiten speelparadijs van Drenthe en Overijssel. Binnen en buiten speelparadijs voor jong en oud. Glijbanen, trampolines, voetbalkooi, klimwand, lasergamen en nog veel meer.

Attractiepark Drouwenerzand

Ben je op zoek naar een vakantie in Drenthe, kijk dan snel op de site van Drouwenerzand Vakantiepark en Attractiepark. Drouwenerzand is het voordeligste Attractiepark van Europa! Het bijzondere aan Drouwenerzand Attractiepark is dat je na binnenkomst onbeperkt gebruik kunt genieten van vers fruit, belegde broodjes, verse dagsoep, frites, snacks, koffie, thee, limonade én softijs. Dat zit allemaal, altijd, bij de entreeprijs inbegrepen!

Speelbos Joure

Speelbos Joure is ruim 1500 m2 speelplezier voor kinderen van 1 t/m 12 jaar! Klimtoestellen, springkussen, spookhuis en doolhof; je vindt het hier allemaal! Voor de kleintjes is er het peutereiland.