Hebben jullie alle pretparken in Zuid-Holland wel gezien? Het bezoeken van een pretpark in Zuid -Holland is áltijd een goed idee. GaafDageUit.NL tipt de leukste.


Familiepark Drievliet

Attractiepark Drievliet is een sfeervol familiepark waar voor jong en oud van alles te beleven is. Vermaak je een dag lang met achtbanen, een reuzenrad, botsauto’s en nog veel meer attracties!

Plaswijckpark Rotterdam

Plaswijckpark is het leukste familiepark om binnen en buiten te spelen. Ontdek Speelwijck, Dierenwijck en Wandelwijck! Het Plaswijckpark is een recreatiepark dat is gelegen aan de Bergse Achterplas tussen de wijken Schiebroek en Hillegersberg aan de noordrand van Rotterdam.

Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers

Beleef het Hollandse landleven met Fien & Teun. Geniet van een uniek dagje uit met het hele gezin bij Avonturenboerderij Molenwaard.

Archeon Alphen aan de Rijn

In Museumpark Archeon beleef je de levende geschiedenis van Nederland. Het Archeon in Alphen aan den Rijn brengt de steentijd, Romeinse tijd en de Middeleeuwen in Nederland met archeologische vondsten opnieuw tot leven.

Avontura Oud-Beijerland

Waar je ook kijkt, bij Avontura zie je overal speelpleinen, elk met een eigen thema. Beleef de leukste avonturen bij Avontura; het grootste indoor speelparadijs met leuke attracties en spellen.

Attractiepark Duinrell in Wassenaar

Meer verscheidene attracties, diverse shows en een heuse meet&greet met Rick de Kikker in Attractiepark Duinrell. Geniet ook van waterpret in het grootste waterpark van de Benelux: het Tikibad!