Hebben jullie alle pretparken in Zeeland wel gezien? Het bezoeken van een pretpark in Zeeland is áltijd een goed idee. GaafDageUit.NL tipt de leukste.


Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans is het leukste waterpark van Nederland! Heb je zin in een gezellig dagje uit? Breng dan een bezoekje aan Neeltje Jans.

Mini Mundi in Middelburg

Attractiepark Mini Mundi met o.a. een familie-achtbaan, schommelschuit, Walcheren miniatuurpark en indoorspeeltuin met klimvulkaan.

Hof Poppendamme in Grijpskerke

Midden in het Zeeuwse landschap staat een grote natuur- en speelboerderij, waar je heerlijk kunt spelen en ravotten met buitenspeeltuin, binnenspeeltuin en restaurant. Indoor en outdoor natuur speel en -beleefboerderij. Kom eten, drinken en spelen bij Hof Poppendamme.

Adventuredome in Hellevoetsluis

Eindeloos veel speelplezier. Een grote binnenspeeltuin. Lasergame. Glow in the dark midgetgolf. Lekker eten en drinken. Volop buiten spelen. en dagje weg kent bij Adventuredome geen grenzen!

Speelpaleis Bambini Vlissingen

Speelpaleis Bambini, de spannendste, avontuurlijkste en grappigste indoorspeeltuin in Zeeland is in de zomermaanden elke dag geopend. Kinderen kunnen hier naar hartenlust klauteren, klimmen en spelen. Voor de allerkleinsten is er een ballenbak, glijbaan, klimtoestel en óveral liggen zachte matten.

Escaperoom De Overstroming in Renesse

In de gezellige badplaats Renesse, is het hele jaar Escape Room ‘de Overstroming’ geopend. Deze Escape Room bevindt zich in het gezellige restaurant Pitnick’s. De ideale combinatie voor een leuke, spannende activiteit met gelegenheid om lekker te eten en te drinken én natuurlijk de Escape Room te verlaten binnen 60 minuten…

Klimbos Zeeuwse Helden in Westenschouwen

Het klimbos Zeeuwse Helden in Westenschouwen is een perfect uitje voor je vakantie met pubers in Zeeland. Er zijn zes verschillende uitdagende parcoursen in het klimbos. Zwier door de bomen, klim over de hindernissen, vlieg van boom naar boom.

Recreatiepark ’t Lapje in Burgh-Haamstede

Op Recreatiepark ‘t Lapje hoef je je niet te vervelen. Bij `t Lapje kun je tennissen, midgetgolfen, voetballen en op de trampoline. Recreatiepark ‘t Lapje in Burgh-Haamstede leent zich ook goed voor een familiedag.

Op zoek naar inspiratie voor een leuk uitje in Zeeland, kijk dan snel hier.