Hebben jullie alle pretparken in Utrecht wel gezien? Het bezoeken van een pretpark in Utrecht is áltijd een goed idee. GaafDageUit.NL tipt de leukste.


Kidzcity in Utrecht

Ontdek uitdagende attracties geschikt tot en met 11 jaar. Je raakt hier nooit uitgespeeld. KidZcity is een overdekt pretpark in Utrecht, ook wel een indoor attractiepark genoemd. In een ruimte van maar liefst 5000 m2 vind je de leukste en spannendste attracties.

De Pretfabriek in Woerden

De Pretfabriek is de indoorspeeltuin van Woerden. Bij Indoor Speelparadijs De Pretfabriek in Woerden kan je een leuk dagje indoor spelen! Geschikt voor de hele familie! Kom snel een keertje langs voor een onvergetelijke dag.

Trampoline Park van The Maxx Veenendaal

The Maxx Veenendaal beschikt over een Indoor Trampoline Park van ruim 1.200 m2! Kom lekker springen en laat je mooiste tricks zien! Karten in elektrische karts tot springen in het Trampoline Park, Lasergamen, Glow in the Dark Midgetgolfen, Poolen, Darten of ontsnappen uit één van de Escape Rooms. Er is voor ieder wat wils!

Jumpsquare Nieuwegein

Kom springen bij Jumpsquare Nieuwegein en beleef het gaafste dagje uit. Jump over obstakels, spring van trampoline naar trampoline en maak driedubbele salto’s. Jumpen bij Jumpsquare gaat verder dan het springen op een veld van Trampolines.