Hebben jullie alle pretparken in Gelderland wel gezien? Het bezoeken van een pretpark in Gelderland is áltijd een goed idee. GaafDageUit.NL tipt de leukste.


Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn

Kinderpretpark Julianatoren is met meer dan 60 attracties te gek voor kinderen t/m 10 jaar. Én je ontmoet er Jul & Julia in het echt! Julianatoren is een pretpark, gelegen ten westen van Apeldoorn.

Het Land van Jan Klaassen in Braamt

Een reis vol fantasie in Het Land van Jan Klaassen. Pretpark, Speeltuinen en Poppentheater. 30.000m2 Buitenpret, 2.000m2 Binnenpret & het grootste Poppentheater van Nederland! Leuk voor Jong & Oud.

Amusementspark Tivoli

Amusementspark Tivoli is het leukste pretpark in de buurt van Nijmegen voor kids vanaf 2 jaar, met diverse attracties en speeltoestellen. Bij Amusementspark Tivoli kun je spelen, genieten, gillen en ravotten. Kortom een fijn pretpark voor een dagje uit met het hele gezin.

SchatEiland Zeumeren in Voorthuizen

Schateiland Zeumeren is het grootste indoorspeelparadijs gelegen op recreatiegebied Zeumeren. Klim,speel en geniet op ons eiland vlakbij Apeldoorn. Het Schateiland ligt centraal tussen Amersfoort en Apeldoorn en voert je terug naar de spannende tijd van piraten, schatten, onbewoonde eilanden en zeetochten.

Kinderparadijs Malkenschoten in Apeldoorn

Dieren voeren, spetteren op de spetterplek, trampoline springen en midgetgolfen. Je ontdekt het bij Kinderparadijs Malkenschoten. Kinderparadijs Malkenschoten in Apeldoorn is een echt familiepark. Ontmoet het vrolijke varken Binky en geniet van de verschillende speelactiviteiten en dieren.