Hebben jullie alle pretparken in Friesland wel gezien? Het bezoeken van een pretpark in Friesland is áltijd een goed idee. GaafDageUit.NL tipt de leukste.


Attractiepark Duinen Zathe

Duinen Zathe is een overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin. Het familiepretpark biedt plezier voor het hele gezin.

Speelpaviljoen de Avonturij

De Avonturij: één groot avontuur! Bij Speelpaviljoen de Avonturij kunnen kinderen heerlijk indoor klimmen en klauteren in een natuurlijke omgeving.

Sybrandy’s Ontspanningspark

Dit attractiepark is vooral gericht op gezinnen met kinderen in de leeftijd 3 t/m 13 jaar. In dit park zijn attracties als de zweefmolen, het loopspookhuis, een superschommel, een springkussen, een skelterbaan, een bootspringschans en diverse leuke en spannende draaimolens.

Kameleon Terherne

In het midden van Terherne vind je de Kameleonboerderij. Hierin is levensgroot het Kameleondorp Lenten nagebouwd. Het Kameleondorp is een attractiepark waar iedereen de avonturen van Hielke en Sietse Klinkhamer kan herbeleven en het boerenleven in de 50’er jaren kan ervaren.

Sanjes Safari

Lekker een dagje weg met het hele gezin? Kom dan naar Sanjes Safari – het leukste speel- en dierenparadijs van Noord-Nederland! Dierentuin, indoor speelparadijs en buiten speelpark. Het dierenpark van Sanjes Safari is een echte beestenboel!