Knibbel knabbel knuisje – Sprookjes worden werkelijkheid en je stoutste dromen komen uit… Kom naar Pannenkoekenhuis Hans & Grietje in Zeewolde beleef het sprookje zelf. Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark ligt in het prachtige Zeewolde, vlak naast de Veluwe en is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg.

Het speelpark

Bij Pannenkoekenhuis Hans & Grietje in Zeewolde kan je ook lekker buiten spelen! Er zijn diverse trampolines en springkussens, van klein tot super groot! Het Schommelplein zorgt voor uren schommelplezier, waarna je even rustig kunt bijkomen in de Hooiberg. Speel het sprookje van Hans & Grietje zelf na in het “echte” snoephuisje, race rond op het Skeltercircuit met tankstation, ophaalbrug en échte wasstraat, of waan je de koning of koningin van Hans & Grietje in de Grote Snoeptoren!

Menukaart Pannenkoekenhuis Hans & Grietje

Wil jij alvast een kijkje nemen in de menukaart van Pannenkoekenhuis Hans & Grietje? Klik dan hier en ontdek alvast wat jij graag wilt eten.

Openingstijden en adres


Ben je op zoek naar de leukste sprookjesachtige uitjes in Nederland? Kijk dan snel hier – wij hebben de allerleukste sprookjes uitjes je verzameld!