Lekker uit eten met kinderen: Wat zijn er veel leuke plekken om uit eten te gaan voor kids en gezinnen! In de provincie Zeeland hebben wij een aantal restaurants gevonden die naar onze mening kindvriendelijk zijn.


Klok’uus in Arendskerke

Eindeloos speelplezier voor kids in de grootste binnen- en buitenspeeltuin met restaurant. Met verrassende streekgerechten in het kindvriendelijk restaurant Klok’uus. Plezier gegarandeerd!

Familierestaurant Eetplezier in Aagtekerke

Uit eten gaan met kinderen was nog nooit zo leuk! Familierestaurant Eetplezier is door de unieke combinatie van eten en spelen onder één dak uitermate geschikt voor kinderrijke gezelschappen.

Restaurant Midden Zeeland in Arnemuiden

Bij Restaurant Midden Zeeland kun je terecht voor een koffie met een “echte” Zeeuwse bolus, een lekker broodje of een overheerlijk diner. Het zonnige terras is direct gelegen aan de landingsbaan van Vliegveld Midden-Zeeland. De vliegtuigen zijn vanaf het terras bijna aan te raken. Ook voor de kleine kinderen is gezorgd. Zij kunnen zich vermaken op het vliegtuig speeltoestel.

Eeterij-Spelerij Vierlinden in Goes

Met een restaurant, binnenspeeltuin, midgetgolfbaan en heerlijke terrassen! Binnen spelen in de overdekte binnenspeeltuin is leuk voor jongeren in alle leeftijdscategorieën, glijden van de glijbaan en spelen op de xbox kinect, voor ieder wat wils.