Lekker uit eten met kinderen: Wat zijn er veel leuke plekken om uit eten te gaan voor kids en gezinnen! In de provincie Utrecht hebben wij een aantal restaurants gevonden die naar onze mening kindvriendelijk zijn.


Blik & Burgers in Zeist

Lekker relaxen terwijl je kinderen spelen en sporten bij speeltuin Blikkenburg. Bij restaurant Blik en Burgers kan het. Bij Blik&Burgers kun je heerlijk genieten van een kop koffie, lunch of borrel terwijl jouw kinderen zich vermaken in de tofste speeltuin van Zeist.

Klein Zwitserland in Driebergen-Rijsenburg

Met de grote speeltuin en een echte ‘Zwitserse’ speelhoek vervelen kinderen zich geen moment! Bij dit fijne kindvriendelijke restaurant in Driebergen kun je na een lekkere wandeling of een fietstochtje met de kinderen prima bijkomen.

Restaurant Geertje’s Hoeve in Haarzuilens

Ongedwongen samenkomen is het motto van het restaurant Geertje’s Hoeve in Haarzuilens. Er is een speelhoek voor kinderen en een spelletjeskast. Met een lekker boerenbakkie is het ontspannen op het boerenterras of ’s winters warme chocolademelk en een spelletje.

Anafora Parkrestaurant in Maximapark Utrecht

Het Maximapark in Utrecht is leuke om naartoe te gaan met je kinderen. De Bosspeeltuin is een grote speeltuin naast het terras van Anafora, waar kinderen zich prima een dagdeel zullen vermaken!