Lekker uit eten met kinderen: Wat zijn er veel leuke plekken om uit eten te gaan voor kids en gezinnen! In de provincie Limburg hebben wij een aantal restaurants gevonden die naar onze mening kindvriendelijk zijn.


Aan de meule in Beek

Café – Restaurant Aan de Meule: Een prachtige locatie om heerlijk te eten, waar de kinderen bovendien lekker kunnen spelen in de speeltuin! Met een grote speelweide, met glijbanen, klimtoestellen, voetbalveldje en zandbak.

Dwaze herder Brasserie & Speeltuin in Maastricht

Brasserie en speeltuin de Dwaze Herder ligt vlakbij de afslag Gronsveld aan de A2. Buiten en binnen speeltuin, kinderboerderij en een knusse brasserie.

ABC Restaurants in Sevenum

Waar we voorheen heel de wereld voor af deden reizen, loop je bij het ABC restaurant Sevenum in één wereld waar smaken en culturen uit verschillende keukens. En een bezoek aan ABC restaurants is een absolute aanrader met kinderen. In de binnenspeeltuin kunnen ze klimmen en klauteren terwijl papa en mama nog een bordje opscheppen.

’t Koetshoes in Valkenburg

‘t Koetshoes is een cafe-restaurant waar u gezellig en gemoedelijk kunt vertoeven. Tevens beschikt ‘t Koetshoes over een prachtige speeltuin waar je kinderen naar hartelust kunnen spelen.

De Pannekoekenbakker in Plasmolen

De Pannenkoekenbakker is een gezellig, kindvriendelijk pannenkoekenhuis in Plasmolen, dat meer biedt dan pannenkoeken alleen. Voor kinderen de klimrekken voor de deur en een speelgoedwinkel, waar met klinkende Smullen wordt betaald, is bekend in de wijde omtrek.

De Pannenkoekenmolen in Gulpen

Kom heerlijk genieten van de lekkerste pannenkoeken in Gulpen! Voor de kinderen is er zowel binnen als buiten genoeg te doen!

Herberg de Bernardushoeve

Herberg De Bernardushoeve is centraal gelegen in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. De kinderen kunnen hier geweldig spelen in de speeltuin. Kortom een gemoedelijk restaurant met een van de mooiste uitzichten van Zuid-Limburg vanaf het terras.

Schuttershoeve Weert

Schuttershoeve Weert beschikkt onder andere over en speeltoren en springkussen. Omdat de speeltuin en het mooie terras aangrentend zijn, is het genieten voor jong en oud.

Eetcafé en Partycentrum Mareveld in Schimmert

Kindvriendelijk restaurant met indoor en outdoor speeltuin. In het eetcafé Mareveld is er een te gek ‘kidshol’. Een eigen plek waar kinderen zich uren kunnen vermaken. Spelletjes spelen, fietsen, kleuren of video kijken vanuit echte ouderwetse bioscoopstoelen. En de buiten speeltuin is ook een geweldige plek om te ontdekken: klimrek, piratenboot, kabelbaan, trampoline, schommels, voetbalveld….