Hebben jullie alle dierentuinen in Zuid-Holland wel gezien? Het bezoeken van een dieren in Zuid -Holland is áltijd een goed idee. GaafDageUit.NL tipt de leukste.


Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn

Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn is een van de bekendste vogelparken ter wereld. Er zijn meer dan 450 verschillende soorten waaronder ook de dubbele neushoornvogel.

Diergaarde Blijdorp

Dagje dierentuin? Diergaarde Blijdorp is een van de oudste dierentuinen in Nederland en is het hele jaar, iedere dag geopend. Duik in het geheel overdekte Oceanium, zie de haaien boven je hoofd zwemmen en laat je betoveren door het Great Barrier Reef. Blijdorp neemt je mee op wereldreis langs alle continenten. Van de Afrikaanse savanne met Bokito tot het Antarctica van de ijsberen Sizzel en Todz.

Speel- en dierenpark De Oude Zustertuin in Bodegraven

De Oude Zustertuin in Bodegraven is een leuke speel- en dierenpark. Vroeger was het terrein een kloostertuin. Jong en oud kan genieten van de natuur, de dieren en de speeltoestellen. Gratis toegang.

SEA LIFE Scheveningen

Neem een duik zonder nat te worden in SEA LIFE Scheveningen en kom oog in oog met haaien, otters, zeesterren en nog veel meer leuke dieren.

Schildpaddencentrum Nederland in Alphen aan den Rijn

Schildpadden zijn zó leuk! In het Schildpaddencentrum leven vele soorten landschildpadden en moerasschildpadden. Kom ze snel bekijken in het Schildpaddencentrum Nederland, inkl. leuke speurtocht!

Reptielenzoo Serpo in Rijswijk

Reptielenzoo “SERPO” is een Nederlands centrum voor slangen, krokodillen en andere reptielen sinds 2011 gevestigd in Rijswijk. Een dierentuin van een iéts ander kaliber dus. Deze dieren wil je liever niet zomaar tegen het lijf lopen – maar in Rijswijk ben je veilig.

Vlinders aan de Vliet in Leidschendam

De vlindertuin Vlinders aan de Vliet ligt in Leidschendam, tussen Leiden en Den Haag. Kleine dierentuin Vlinders aan de Vliet heeft minimaal 1500 tropische dagvlinders in huis. Dit moet je beleven!