Is je kind een echte dierenliefhebber? Check dan deze leukste dierenuitjes in Zeeland die wij voor je op een rij hebben gezet.


Berkenhof Tropical Zoo & Restaurant in Kwadendamme

Avonturiers, natuurliefhebbers en durfals opgelet! In de Kwadendamse mini jungle van Berkenhof Tropical Zoo valt er een hoop te beleven! Kom kijken en proeven, een geweldige tropische verrassing in Zeeland.

Reptielenzoo Iguana in Vlissingen

In het centrum van Vlissingen is Reptielenzoo Iguana gevestigd! Europees grootste, geheel overdekte reptielenzoo. Kom oog in oog te staan met de giganten uit de reptielenwereld. Bij opvangcentrum Iguana in Vlissingen kom je allerlei reptielen tegen.

Tropisch Bos Omnium in Goes

Ga op expeditie en ontdek tropische planten en dieren zonder te verdwalen. Dompel jezelf onder in tropische sferen en ervaar het ultieme vakantiegevoel. In het Tropisch bos beleef je de tropen alsof je er bent. Het tropisch bos in het Omnium telt 350 soorten planten, kleine reptielen en vogels die je normaal tegenkomt in de tropen. Het Omnium in Goes is dé plek voor een dagje sport en recreatie voor het hele gezin.

Kinderboerderij Middelburg

De Klepperhoeve is een gezellige kinderboerderij met veel verschillende dieren. Er zijn geiten, schapen, konijnen, cavia’s, kippen, ezels en varkens. Er worden regelmatig activiteiten voor kinderen georganiseerd.