Boerderijdieren aaien of olifanten spotten. Een dagje dierentuin is leuk voor jong en oud.


Ouwehands Dierenpark in Rhenen

Echt gaaf! Je vind hier de grootste speeljungle van Europa – RavotAapia. Ouwehands Dierenpark Rhenen is een dierentuin met verschillende leuke attracties. Bewonder de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen en andere prachtige dieren, zoals tijgers, witte leeuwen, ijsberen, apen, beren en wolven.

DierenPark Amersfoort

Ontdek DierenPark Amersfoort. Klauter door het verblijf van de hyena’s, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s, ga op kraamvisite bij de olifantenfamilie en ontmoet pasgeboren olifantje Yindi. Schuilt in jou een stoere avonturier? Raap dan al je moed bij elkaar en stap in het Dinopark. Daar kom je ruim zeventig reusachtige dino’s tegen. Pas op voor de T-rex!

Kinderboederij Geertjes Hoeve in Haarzuilens

Kinderboederij Geertjes Hoeve is een recreatieve boerderij in het mooie Haarzuilens. Hier kunnen kinderen actief geiten, konijnen en andere boederij dieren ontdekken en wat van het boerenleven op snuiven. Bij slecht weer kunnen kinderen ook heerlijk binnen spelen..

Kinderboederij De Vechtse Hoeve in Maarssen

Wat een leuke kinderboerderij is dit! Kinderboederij De Vechtse Hoeve heeft volop speelgelegenheid. De kinderen kunnen zich hier zeker vermaken met het grote scala aan autootjes, fietsjes en tractoren. Ook is er een terras met winkeltje met heerlijke hapjes en drankjes!

Stadsboerderij Koppelsteede in Utrecht – Lunetten

In Park de Koppel ligt Stadsboerderij Koppelsteede met kinderboerderij, stadstuin en speeltuin. Kom langs bij de koeien, varkens, schapen of kippen en bezoek de geitjes. Er is ook een grote natuurspeeltuin waar kinderen kunnen klimmen op het grote houten klimrek, klauteren op de boomstammen langs de waterkant en varen met het vlot over de vijver.

Stadsboerderij Griftsteede in Utrecht

Stadsboerderij Griftsteede heeft een fantastische speeltuin ernaast. Kinderen kunnen konijnen en cavias aaien. Verder is er nog een groot wandelpark. Er worden ook regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Stadsboerderij Eilandsteede in Utrecht – Park Transwijk

Bij Eilandsteede zijn verschillende boerderijdieren te vinden, zoals ezels, varkens, koeien, schapen of kippen en bezoek de geitjes. Met een leuke speeltuin voor dreumesen, peuters, kleuters en kids tot zeker 12 jaar.

Op zoek naar inspiratie voor een leuk uitje in Utrecht en omgeving, kijk dan snel hier.