Op zoek naar het juiste adres voor een dagje uit met kinderen in Provincie Zuid-Holland? Een speeltuin is altijd een leuk uitje met kinderen! Ontdek hier de leukste speeltuinen, speelbossen en speelparken voor kinderen in Zuid-Holland en omgeving! Heb je nog aanvullingen, laat het ons gerust weten!


Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers

Beleef het Hollandse landleven met Fien & Teun. Geniet van een uniek dagje uit met het hele gezin bij Avonturenboerderij Molenwaard.

De tuin van Floddertje in Berkel en Rodenrijs

De Tuin van Floddertje ligt in het zuidelijke deel van het Annie M.G. Schmidtpark, tussen de wijk Rodenrijse Zoom in Berkel en Rodenrijs. Het is een leuk natuurspeeleiland en natuurspeeltuin in Zuid-Holland.

Speelnatuur Tiengemeten in Zuid-Beijerland

Speelnatuur van OERRR op Tiengemeten is een natuurlijke speelplek van 4,5 hectare (= 9 voetbalvelden) waar je heerlijk kunt ravotten. Vies worden mag, moet zelfs! En dan hebben we het niet over een beetje zand aan je handen, maar heerlijke modder, soms van top tot teen. Dus neem zeker schone kleren en een handdoek mee naar het eiland.

Recreatieoord Binnenmaas in de Hoeksche Waard

Klimmen, draaien, glijden, schommelen, kliederen met water. Recreatieoord Binnenmaas is een leuke en overzichtelijke speeltuin. Beleef een avontuurlijke dag bij Recreatieoord Binnenmaas. Leef je uit op de speeltuin met attracties, kom spetteren en zwemmen in de vier openluchtzwembaden of dieren aaien bij de kinderboerderij.

Natuurspeeltuin De Woeste Weide – Rotterdam

Trek je oude kleren aan en kom heerlijk spelen naar natuurspeeltuin de Woeste Weide in Sliedrecht! Een mooie, door vrijwilligers onderhouden, natuurspeeltuin met o.a. waterpartijen, bruggen, stapstenen, hutten, waterval, zandbak etc. En voldoende bankjes voor de ouders om op te zitten

Fort Drakensteijn in Schiedam

Lol maken, avonturen beleven, spannende speeltoestellen. Een bezoek aan Fort Drakensteijn is één grote verrassing. Fort Drakensteijn ligt in het Beatrixpark in Schiedam. Speel op de spannende speeltoestellen en leef je uit.

Buitenspeeltuin de Kievit in Berkel en Rodenrijs

Speeltuin De Kievit is een speeltuin met zwembaden en een kleine kinderboerderij. De totale oppervlakte van de speeltuin bedraagt 10.000m2. Alhoewel alle kinderen welkom zijn, zijn kinderen van 0 tot 12 jaar de belangrijkste doelgroep van de speeltuinvereniging.

Natuurspeeltuin de Speeldernis in Rotterdam

De Speeldernis is een avontuurlijk terrein waar kinderen uit Rottedam Noord, en van ver daarbuiten, komen spelen. Met de sluipdoor-kruipdoor paden, bosjes, heuvels en beekjes vermaken kinderen zich hier prima. Ook is er onder meer een peuterbos en een picknickplaats met vuurplaats.