Op zoek naar het juiste adres voor een dagje uit met kinderen in Provincie Utrecht? Een speeltuin is altijd een leuk uitje met kinderen! Ontdek hier de leukste speeltuinen, speelbossen en speelparken voor kinderen in Utrecht en omgeving! Heb je nog aanvullingen, laat het ons gerust weten!


Speeltuin Kloosterplantsoen in Ijsselstein

Speeltuin Kloosterplantsoen in Ijsselstein is gelegen naast de resten van een oud klooster waar talloze elementen naar verwijzen. Ruim opgezet, in een mooie groene omgeving. Leuke speeltoestellen en een mooie zandbak met veel waterplezier.

De Boswerf in Zeist

Lekker spelen bij De Boswerf in het bos van Zeist. Hoogtepunt is het natuurspeelbos! De Boswerf is een prachtige, groene locatie middenin het Zeisterbos, één van de oudste bossen van de Utrechtse Heuvelrug.

Bosspeeltuin Anafora in het Maximapark

De Bosspeeltuin ligt naast Anafora, midden in de natuur van het prachtige Máximapark. Het is een plek waar kinderen naar hartelust kunnen ravotten. De bijna uitsluitend houten speeltoestellen zijn bedoeld voor kinderen tot 12 jaar en nodigen uit tot samen ontdekken en samen spelen.

Natuurspeeltuin De Hoef

Natuurspeeltuin De Hoef is een beheerde speeltuin in Hoge Weide. Waar kinderen lekker kunnen buiten spelen, klimmen en klauteren, glijden en spelen met zand.

Bouwspeeltuin Voorn

Heerlijk waterplezier voor de kleuters en de peuters in de wijk. Bouwspeeltuin Voorn is een grote, ruime speeltuin voor kinderen tot 12 jaar midden in Leidsche Rijn.

Op zoek naar inspiratie voor een leuk uitje in Utrecht en omgeving, kijk dan snel hier.